Léto

04.08.2011 22:26

Jak se tak dívám, dlouho jsem nic nenapsala, asi nebyl čas :-) Co u nás nového. V červnu závody Ludslavice, Terka tentokrát s Bětkou, já se potila ve škole u zkoušek :-// holkám to běhalo moc hezky, přijeli jsme se podívat na závěr a vezla jsem domů Terku a spoustu cen, které si škulka vyběhala.

Začátek července byl ve znamení mezinárodních závodů Agility v Rožnově ( MORAAVIA OPEN 2011 1.7. - 3. 7. 2011 ) tentokrát už jsme se s Terkou plně účastnily. V pátek honem ubytovat, zaregistrovat a večer se běžely zkoušky - náš největší úspěch na těchto závodech 1. místo. Pak honem spát a ráno v 8 hodin začal kolotoč prohlídek parkurů a běhů. Parkury stevěli 4 rozhodčí (  Rolf Graber - Švýcarsko, Bernd Huppe - Rakousko, Alexander Beitl -Německo, Antonín Diviš - Česká republika ). Večer jsme si užili finálové běhy těch nejlepších a bylo se opravdu na co dívat !!! Do finále se vesměs probojovali reprezetanti jak naši tak zahraniční .... Já se hlavně těšila na dvojnásobnou mistrini světa Lisu Frick ( její nohy bych opravdu chtěla mít :-)) ). Atmosféra opět vynikající, povzbuzující diváci, no paráda :-) V neděli jsme se probudili do velmi deštivého rána a bohužel se to během dne nijak nezlepšilo. Naštěstí se běhalo na umělé trávě, tak nehrozilo blato až za ušima :-) nic méně byla zima a můj úžasny kokr začal stávkovat, že v dešti a takové zimě teda nééé. Bojovat se ale musí, tak jsme si odběhli dva běhy, které vzhledem k počasí byly téměř katastrofální a chvilkama to na parkuru vypadalo jako že tam jsme porvé :-D tak třetí běh jsme zrušili, zbalili věci pádili domů.

Co na závěr ..... Parkury byly krásné, ale na nás málo zkušené poněkud náročné, zkušenost obrovská a zážitek nezkutečný. Snad budeme mít možnost se příští rok opět zůčastnit a porovnat své síly se spoustou vynikajících našich i zahraničních týmů.


Zpět